2016-09-10

Det är så otroligt hur hundvalpar utvecklas snabbt! 
 2,5 veckor gamla började de stiga upp på skrangliga ben och kunde just och just gå. 1vecka senare är det full rulle på och det bråkas och murras och det är dags att både flytta till större hage 


 och att vänja sig vid att äta fast föda. De har blivit avmaskade för första gången, klorna klippta och så har Lippe och Alva fått hälsa på dem.


Lippe är inte värst intresserad. Jag hade oroat mej lite för att Lippe kanske skulle bli mycket intresserad av valparna då hon löpte samtidigt som Bella men det visade sej vara onödig oro och Lippe drar sej gärna undan valparna. Alva däremot är mycket intressera av dem och bjuder till lek


 men ännu är de för små för att man skulle våga låta dem leka.


Då vädret blivit varmt igen kunde vi ta ut hela skocken för en kort stund och idag byggde vi en inhägnad på gården där valparna skall få vara om vädret tillåter.

Vi fick också riktiga överraskningsgäster. Det var Tjalve som kom på besök! Honom har vi inte sett på 4 år! Det var trevligt att höra husse berätta att Tjalve har ett gott lynne och jagar riktigt bra! Bra ser han dessutom ut också!Inga kommentarer: