2013-04-14

Veckan efter påsk hade jag vintersemester och tog  itu med att måla väggarna i vardagsrummet. Det var på tiden att det blev gjort för att bli av med skavankerna efter bla några hundvalpars framfart. Endel spackel gick åt till att lappa tuggade gipsskivshörn osv.


Efter två dagars förberedelser kom jag äntligen igång med målandet som tog tre dagar! Sedan var det dags att gå till läkaren för att få stark värkmedicin mot överansträngda armar.


 Men fint blev det :)



Så begav vi oss till hundparken i Finnå för tredje gången och nu fick alla mina hundar komma med. Bigge njöt av alla dofter och strövade oberörd omkring bland de 16 beaglarna. Snusade lite på dem och viftade glatt på svansen då han stötte på Ines eller Tilde.
Ines tog det också lugnt och jag behövde inte alls oroa mej för att korsbandet i det opererade knät skulle få stryk.
Tilde är fortfarande lite återhållsam bland så många främmande hundar men månne inte också hon ska börja ta ut svängarna bara situationen känns tillräckligt bekant.


Nu är ved-arbetet över för den här gången och det är bra för nu smälter snön snabbt då temperaturen äntligen hålls på pluss också på nätterna.


Inga kommentarer: