2013-04-01

Nu är det 4,5 månader sedan Ines korsband opererades.
Så fort hon använder benet lite mera börjar hon halta och då hon blivit så förskräckligt lekfull då hon varit skendräktig har hon ansträngt benet mycket i lekarna med Tilde. Ibland har hon fått värkmedicin i flera dagar och jag går med en gnagande oro för hur det ska bli med benet. Men med på morgonlänkarna kommer hon så gärna alla dar.


Videon tog jag på morgonlänken för några dar sen och här går hon ganska bra. Det är Ines som inte har sele på sej. Här syns också hur otroligt mycke snö det finns ännu!Trots att våren inte sätter igång är det dags att ta itu med vårsysslorna, tex att fixa ved tiil nästa vinter


 i år är det några granar som skymt morgonsolen som får stryka medoch grenarna passade ju bra till påskbrasa


På Facebook finns en grupp som heter Beagle Suomi där alla som har en beagle kan vara med och via den bestämde vi träff i en hundpark i Finnå. Det är ju en hel månad sedan hundarna fått springa fria så jag körde gärna 25km för att Tilde skulle få springa av sej det värsta.
Tilde blev helt förskräckt då vi skulle in i inhägnaden där det vimlade av hundar. Både svarta och vita av den storleken som inte Tilde gillar att möta. Jag fick bära in henne, kopplade henne lös och så lämnade jag henne sittande med svansen mellan benen då alla främmande hundar kom och snusade på henne. Jag tänkte att nu får flocken sköta resten på Ceasar Milan-vis.
Och bra gick det. Efter en stund hade Tilde morskat upp sej så att svansen stod rakt upp och hon var helt hemma bland alla andra hundar.
Det var fem beaglar kvar då de andra så småningom stack iväg.


1,5 timmar gick fort.


Tilde och Athos bekantar sej med varannInga kommentarer: