2013-10-24

Den här veckan är jag ´ensamhundförsörjare`, puh! det tar på ska jag säga! Göran är på rehabilitering och får njuta av helpension vilket han nog är förtjänt av då han skötte ruljansen här hemma då jag Var på Hailuoto med Tilde :) Så därför har det blivit lite glest mellan uppdateringarna här på bloggen.

Nu är valparna 7 veckor gamla och är undersökta av veterinär, har fåt ett microchips i nacken och är klara för registrering i Kennelförbundet.
Valle visade sej ha ett ganska så häftigt överbett och därför ska hans hörntänder i undre käken tas bort då han är 9-10 veckor gammal. Hans blivande husse o matte är informerade och är villiga att sköta om att det blir gjort och vi har kommit överens om hur vi sköter det ekonomiskt för billigt blir det inte. Om vi har tur och allt går på bästa sätt blir bettet bra bara Valle växer till sej.

Nästa vecka flyttar Valle till Somero, Vilda till Barösund och följande vecka är det Vivas tur att åka hem till Helsingfors. Vista och Vera väntar ännu på att vi hittar familjer åt dem.
Vi hade kullfaderns husse o matte här och titta på hurudan avkomma Riku fått den här gången


 Och här är de! Det är bara Viva som spankulerar nån annanstans


Sen blir det  bilder på allt vad små valpar, bland annat, kan syssla med
 
och till sist hur Ines flyr undan gäddtänderna men ändå har koll på kullen


Inga kommentarer: